Aalborg Acqua Centre

Aalborg, Denmark
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Visualization © vazio s/a
Visualization © vazio s/a
Visualization © vazio s/a
Section
Drawing © vazio s/a
Plan +9m
Drawing © vazio s/a
Plan 0m
Drawing © vazio s/a
Arquitectos
Vazio S/A
Localização
Aalborg, Denmark
Ano
2002
Custo
Undisclosed
Pisos
1-5 Stories

In the small town Aalborg, north of Denmark, an international competition called up for an architectural design that gathers a spa and some swimming facilities within the same building. The spa’s swimming pools are sheltered in huge suspended concrete boxes; and its structure, born inside the public pools located downstairs, are linked by levelled wooden decks.

Projetos relacionados

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Revista

Outros projetos por Vazio S/A

Vila Del Rey house
Nova Lima
Topographical Amnesias II
Belo Horizonte
Cabines Espirais
Londres, Great Britain
285 Montevideu
Belo Horizonte
Edifício VDA
Belo Horizonte
Jardim Morto I
Belo Horizonte