MN Apartment

照片 © Carol do Valle
照片 © Carol do Valle
照片 © Carol do Valle
照片 © Carol do Valle
建筑师
Simone Mantovani Arquitetura
年份
2010
楼层
1-5层

This project was a complete remodeling of an apartment, in a building of the 70's, located in the heart of São Paulo, for a young couple with two small children. The desire of clients was, beyond modernizing the look of the apartment, better integrating the social spaces.
Removing the traditional function divisions, we integrated Entry Hall, Living and Dining room, reducing the height to camouflage beams and eliminating doors and walls among the spaces.
It has been created a long sideboard below the windows evidencing the length of the ambient and resolving the aesthetic question of the short windows.
The wood was used in abundance, including a panel that separes living and family room, with door of running embedded and shelving in iron plate.
Wood, black lacquer, black and white in the details and finishes and beige tones in the fabrics gave to the apartment a modern sobriety look.

相关项目

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

杂志

以下出品方的其他项目 Simone Mantovani Arquitetura

Baroneza Residence
Canadá Residence
Rabieh Art Gallery
ADM Apartment
OP Residence
EN Residence